MENUMENU

Top3 van de Top2000-kerkdiensten 2015

Vorig jaar waren er ruim 90 kerken met een Top2000-kerkdienst. Fantastisch natuurlijk! De voorbereiding van zo’n Top2000-kerkdienst kost best tijd, dus we hopen dat de verschillende kerken al weer klaar staan om aan de slag te gaan!

Top 3 van 2015

De muziek die mensen aanspreekt en die iets losmaakt van binnen is heel uiteenlopend. De diensten in de 90 kerken waren dan ook heel verschillend. In veel diensten kwamen mensen die anders eigenlijk niet een kerkdienst bijwonen.

Natuurlijk willen we jullie de top 3 van songs van vorig jaar niet onthouden. Wie weet inspireert het tot het organiseren van een Top2000-kerkdienst of krijg je zin er in december eentje bij te wonen!

De hits van vorig jaar:

1 Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij


2 Imagine – John Lennon


3 Avond – Boudewijn de Groot

Meer over Top2000-kerkdiensten:

neem een kijkje op www.top2000kerkdienst.nl 

 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
21 juni 2016
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars