Top3 van de Top2000-kerkdiensten 2015

Vorig jaar waren er ruim 90 kerken met een Top2000-kerkdienst. Fantastisch natuurlijk! De voorbereiding van zo’n Top2000-kerkdienst kost best tijd, dus we hopen dat de verschillende kerken al weer klaar staan om aan de slag te gaan!

Top 3 van 2015

De muziek die mensen aanspreekt en die iets losmaakt van binnen is heel uiteenlopend. De diensten in de 90 kerken waren dan ook heel verschillend. In veel diensten kwamen mensen die anders eigenlijk niet een kerkdienst bijwonen.

Natuurlijk willen we jullie de top 3 van songs van vorig jaar niet onthouden. Wie weet inspireert het tot het organiseren van een Top2000-kerkdienst of krijg je zin er in december eentje bij te wonen!

De hits van vorig jaar:

1 Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij