MENUMENU

Tweeling: dubbel druk of dubbele zegen?

In je eentje op pad met een kleuter en twee baby’s is een heidens karwei. Maar als je dan even door de ogen van een ander naar jezelf kijkt, weet je het weer: je bent schatrijk.

“Zo! U bent doebel gezegend!” Ik loop op zondagmiddag door het park met Lev en de meiden. Een oudere Marokkaanse man kijkt enthousiast de dubbele kinderwagen in. “Meisjes? Hoe oud?” en even later bij het zien van Lev: “O, u heeft ook nog een joengen? U bent een hele rijke vrouw!” We praten wat over koetjes en kalfjes en ik bedenk me dat hij geen idee heeft hoeveel tijd het heeft gekost om überhaupt op zondagmiddag, terwijl Joost aan het werk is en dus niet kan helpen, alleen met drie kinderen, voorbereid op de meest voorkomende catastrofes, op pad te gaan. Hij moest eens weten! Na een paar minuten nemen we afscheid en hij zegt: “Moge Allah jou zegenen, want jij bent vast een hele droeke vrouw!” Ik wandel verder en voel me enorm gezegend.

Wanneer voel jij je echt schatrijk? 
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
22 juli 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  nelleke

  is toch nog een goed jaar geweest steeds alles goed bid dat volgend jaar ook goed komt
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars