Uitslag dierendag winactie

De dierendag winactie van MijnKerk.nl is gewonnen door Margriet de Graaff en haar hond Spykie.

Bij de foto die Margriet instuurde voor de dierendag winactie, schreef ze: ´de foto is genomen toen we hem net uit het asiel hadden gehaald.´ Margriet en Spykie, van harte gefeliciteerd!

2 reacties op “Uitslag dierendag winactie
  1. Margriet de Graaff schreef:

Ik wil niet ongeduldig lijken, maar ik heb nooit meer iets gehoord of gezien van de fotoshoot.
    Wellicht wilt u mij mailen? Hartelijk bedankt voor de te nemen moeite.

• Adrie Stemmer schreef:

Hoi Margriet,
      Via facebook heb ik je direct na de actie een felicitatie gestuurd en gevraagd of je even aan kon geven waar je woont. Daar had ik nog geen reactie op ontvangen. Aanvullend daarop is het denk ik ook handig als je even een paar data aangeeft waarop je zou kunnen, zodat we een fotograaf kunnen benaderen. Mooi dat we het kunnen gaan regelen!

Hartelijke groet,
      Adrie Stemmer