MENUMENU

Uitslag dierendag winactie

De dierendag winactie van MijnKerk.nl is gewonnen door Margriet de Graaff en haar hond Spykie.

Bij de foto die Margriet instuurde voor de dierendag winactie, schreef ze: ´de foto is genomen toen we hem net uit het asiel hadden gehaald.´ Margriet en Spykie, van harte gefeliciteerd!

2 reacties op “Uitslag dierendag winactie
 1. Margriet de Graaff schreef:

  Ik wil niet ongeduldig lijken, maar ik heb nooit meer iets gehoord of gezien van de fotoshoot.
  Wellicht wilt u mij mailen? Hartelijk bedankt voor de te nemen moeite.

  • Adrie Stemmer schreef:

   Hoi Margriet,
   Via facebook heb ik je direct na de actie een felicitatie gestuurd en gevraagd of je even aan kon geven waar je woont. Daar had ik nog geen reactie op ontvangen. Aanvullend daarop is het denk ik ook handig als je even een paar data aangeeft waarop je zou kunnen, zodat we een fotograaf kunnen benaderen. Mooi dat we het kunnen gaan regelen!

   Hartelijke groet,
   Adrie Stemmer
   Hoofdredacteur MijnKerk.nl

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
4 oktober 2015
Kaarsjes:
 •  

  Vluchtelingen.

  In gedachten en gebed denk ik aan hen die gevlucht zijn terwijl ik de kaars ontsteek. Leg het in gebed neer in de hand van God.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer ik vraag u om kracht om moed en vertrouwen. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij help ons op de weg die wij gaan amen.
 •  

  Jula en haar vader, moeder en broertje

  troost en kracht in het leven zoals het gegeven is.
 •  

  Mezelf

  Voor een tweede kindje... En vertrouwen dat God voor mij zal zorgen. Dat er niet weer opnieuw complicaties zullen zijn. Heer ik bid u om.een wonder. Ontferm u over ons!!!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars