Uitslag winactie kerst 2015

Heb je meegedaan aan onze kerstactie kijk dan gauw of je gewonnen hebt. Niet gewonnen? Op MijnKerk.nl ontvang je elke week mooie filmpjes, spreuken, blogs en meer en natuurlijk kun je nog meedoen aan onze Nieuwjaarsactie.

Cover-Pietje-Potlood-gaat-op-avontuur-916x433

Pietje Potlood gaat op avontuur is gewonnen door Carly Mak voor haar kleinkind.

Volgdesterrenomslaglowres (1)

De winnaar van het kerstboek ‘Volg de Sterren’ is Wijny van den Bovenkamp met haar reactie: “Deze zou ik graag voor mijn zus willen winnen. Zij maakt vaak gebruik van dit soort boekjes om daar een stukje uit te kiezen om bijeenkomsten/ vergaderingen mee te openen of te sluiten. En hopelijk volgen daardoor meerdere mensen de Ster!”

Kneip foam man

Auktje Kingma heeft de Kneipp Eucalyptus gewonnen (dus een andere dan de fles op de foto).

Kaarsenmakerij 's Heeren Loo
Annette Doorn wint de kaarsen voor Els haar gastvrouw tijdens de kerstdagen.

rock-off-the-beatles-magical-mystery-tour-mok-beke

Elien Lammers wint de Beatles mok met haar reactie: “Love is all you need!! Hun beste en meest aansprekende nummer. En geef hem maar aan mijn vrouw, Marjo die kan dat zo mooi zingen.”

Cupcakes parade

Margriet de Graaff wint het boek Cupcake parade met haar reactie: “Ik zou het willen winnen voor mijn vroegere collega Tineke Taal, zij is altijd bezig met bakken voor anderen.”

engelenlied

Truus Kroos, Corrie Schoemaker de Man, Wijny van den Bovenkamp, Hillie Groothaar-de Graaf ontvangen het boekje Engelenlied van dominee Janneke Nijboer.

Omvergeblazen
Sietske van Dalen wint het boek Omvergeblazen voor haar dochter. “Voor mijn dochter Mirte van Dalen. Een boek voor de ontdekkingstocht in het geloof!”

Kerstactie 2015 - cadeau 9 - webIvonne Stronks wint het creapakket met onder andere krijtbordtape en stiften.

Zilveren hangertje kruis in hart - Frits Bosch

Het kleine hangertje is gewonnen door Marije met haar reactie: “Wouw! Nummer 10 is prachtig! Die zou ik zo graag dragen met mijn overleden mini-dochtertje in mijn hart! Ik weet niet waarom, maar dit hangertje doet me aan haar denken.”

Nieuwjaarsactie

Wil je ook kans maken op zo’n mooi hangertje met een kruis in een hartje doe dan mee aan onze Nieuwjaarsactie of bestel een kleine hanger (17,50 euro) of een grote hanger (30 euro) bij edelsmid Frits Bosch via e-mail.