MENUMENU

Uitslag winactie Passiewoorden

De winnaars van het boekje Passiewoorden zijn Tineke Stuifzand, Elvera Jansen en Ramona.

We sturen het boekje Passiewoorden zo snel mogelijk naar jullie op. Willen jullie je adres even doormailen naar hoofdredacteur Adrie Stemmer.

Hierbij nogmaals de reacties van de winnaars. Heb je niet gewonnen. Vanaf maandag start een nieuwe actie, waarbij je de Bijbel in Gewone Taal kunt winnen. De actie staat vanaf 10.00 uur online.

Tineke Stuifzand
‘Dit is het! Gelezen op jullie eigen pagina. Niet bij de pakken neerzitten maar kansen creëren en grijpen.’

Elvera Jansen
‘Een van de laatste dingen die mijn zusje heeft gezegd (ze stierf op 18 januari 2014 aan eierstokkanker, nog maar 48 jaar jong) tegen ons (haar man, mijn nichtje, mijn neefje): wordt weer gelukkig! Iedere keer als ik denk ‘ik wil dit leven zonder haar niet’, moet ik weer aan haar woorden denken. Ze wist dat het moeilijk voor me zou zijn om haar wens uit te voeren….. In 1996 verloren we onze mamma (57 jaar) aan dezelfde rotziekte. Ik wilde maar dat ze een makkelijkere wens had geuit. Maar nee….. ze wilde dat we weer gelukkig zouden worden. Het valt niet mee, maar ik moet het blijven proberen, met vallen en opstaan….. Lieve Anita, ik mis je zo, maar ik doe echt mijn best. Dikke kus van je zus X’

Ramona
Elke dag is een dag om met de Heer te zijn.
Mijn allerliefste oma was een puur mens, vol van haar geloof op de mooiste manier die ik ooit meegemaakt heb en elke dag probeer ik dit voor mijzelf ook zo te doen! Puur en oprecht, zo maakt het mijn leven elke dag een stukje mooier en gelukkiger!’

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
7 maart 2015
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars