Uitslag winactie Top2000 a gogo boek

Meer dan 1000 mensen hebben op Top2000kerkdienst.nl gestemd op hun top3 uit de Top2000 en dus mogen we twee mensen blij maken met het Top2000 a gogo kijk-, lees- en luisterboek.

De boeken zijn gewonnen door:

• Marijke v/d Pol
  • Marjan Leistra

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs.Begin volgende week worden de boeken toegestuurd.

MijnKerk.nl kerstactie

Zin om mee te doen aan een nieuwe winactie of wil je ons helpen om meer mensen kennis te laten maken met MijnKerk.nl doe dan mee met de MijnKerk.nl kerstactie en/of deel de actie met je vrienden en bekenden. Tien dagen lang kun je elke dag een ander cadeau winnen variërend van cd’s en boeken tot een zilveren hangertje. De kerstactie loopt nog tot en met 20 december.

Top2000 kerkdienst bijwonen

Kom je niet zo vaak in de kerk, maar lijkt het je wel leuk om een MijnKerk Top2000 kerkdienst bij te wonen? De komende weken kun je in bijna 90 kerken terecht. Kijk gauw waar er bij jou in de buurt een Top2000 dienst gehouden wordt.