MENUMENU

Uitslag winactie Bijbel in Gewone Taal (2)

De tweede Bijbel in Gewone Taal is gewonnen door Rieneke Kamminga. Niet gewonnen? Bekijk gauw de opdracht van deze week.

In totaal deden meer 40 mensen mee aan de actie door psalm 23 vers 4 in hun eigen woorden op te schrijven. Uit de reacties hebben we door loting een winnaar getrokken.

Reactie Rieneke Kamminga:
“Ook al is het pikkedonker om mij heen en zie ik het leven niet meer zitten, ik weet dat er aan het einde van de tunnel licht gloort, omdat U er altijd voor mij bent.”

Op de website van de Bijbel in Gewone Taal vind je favoriete bijbelverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders en meer moois. Je kunt de Bijbel in Gewone Taal ook volgen op facebook of twitter.

Wil je ook graag een Bijbel in Gewone Taal winnen? Bekijk de opdracht van deze week en doe mee!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
23 maart 2015
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars