MENUMENU

Uitslag winactie Bijbel in Gewone Taal (2)

De tweede Bijbel in Gewone Taal is gewonnen door Rieneke Kamminga. Niet gewonnen? Bekijk gauw de opdracht van deze week.

In totaal deden meer 40 mensen mee aan de actie door psalm 23 vers 4 in hun eigen woorden op te schrijven. Uit de reacties hebben we door loting een winnaar getrokken.

Reactie Rieneke Kamminga:
“Ook al is het pikkedonker om mij heen en zie ik het leven niet meer zitten, ik weet dat er aan het einde van de tunnel licht gloort, omdat U er altijd voor mij bent.”

Op de website van de Bijbel in Gewone Taal vind je favoriete bijbelverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders en meer moois. Je kunt de Bijbel in Gewone Taal ook volgen op facebook of twitter.

Wil je ook graag een Bijbel in Gewone Taal winnen? Bekijk de opdracht van deze week en doe mee!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
23 maart 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Mirjam

  Denk aan je...
 •  

  De natuur

  Vandaag pijn in mijn hart over al die herten die deze week worden afgeschoten. Ik denk dan waar zijn we in Godsnaam mee bezig ..
 •  

  Familiebanden

  Verwarrend zo goed verstaanbaar vertrouwd en dan op eens is als anders begrijp je elkaar niet meer en is er onbegrip maar ook verdriet door gemis ...dan mag je bidden om kracht je te richten op de dingen die je wel hebt!! Amen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars