Uitslag winactie Bijbel in Gewone Taal (3)

De derde en laatste Bijbel in Gewone Taal is gewonnen door Annemiek de Lange.

In totaal deden meer dan 30 mensen mee aan de actie door hun favoriete bijbelcitaat op te schrijven en uit te leggen waarom. Uit de reacties hebben we door loting een winnaar getrokken.

Reactie Annemiek De Lange:
Voet Annemiek‘Een aantal jaar geleden heb ik deze tattoo laten zetten en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. John 8:32 : You will know the truth and the truth will set you free. (U zal de waarheid weten en de waarheid zal u vrij maken).

Al jaren knok ik om Zijn waarheid over mij, DE enige waarheid in mijn hart te laten worden. Te leren geloven dat Hij gewoon echt ok met mij is. Hoe dan ook.
Langzaamaan (heel langzaam hoor!) leer ik door counseling te geloven dat ik er mag zijn, gewoon zoals ik ben. En als mensen dat al vinden, dan moet ik wel geloven dat God dat helemaal vindt!
Als Zijn waarheid, het weten van Zijn liefde, vaste grond heeft gevonden in mijn hart, dan zal ik echt vrij zijn! Weet je hoe meer relaxed dat zou zijn?! Ik houd me vast aan die tekst. Een mooi vooruitzicht.’

Op de website van de Bijbel in Gewone Taal vind je favoriete bijbelverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders en meer moois. Je kunt de Bijbel in Gewone Taal ook volgen op facebook of twitter.

Niet gewonnen? Like onze facebookpagina en maak kans op een leuke verwenpakket.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
30 maart 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief