Een afscheid met ‘Unwritten’

Vandaag nemen we afscheid van Adrie Stemmer en Fred Omvlee. Onze hoofdredacteur Adrie doet dat met een van haar favoriete nummers en motiveert haar keuze.

Drie jaar geleden stond ik aan het begin van een nieuwe bladzijde in mijn leven: meebouwen aan de eerste internetkerk van Nederland. Ik genoot ervan om samen met Fred Omvlee en Bram Dijkstra de eerste lijnen van MijnKerk.nl op papier te zetten. Starten met een Facebookpagina, de eerste rubrieken voor de website bedenken, de eerste chatgesprekken, het eerste bloggersdiner organiseren. Zoveel prachtige eerste keren.

Unwritten

Vandaag sla ik de bladzijde om naar een nieuw hoofdstuk en neem ik afscheid van MijnKerk.nl Met het lied ‘Unwritten’ neem ik afscheid van jullie. In veel van jullie verhalen en reacties op MijnKerk.nl hoorde ik een diep verlangen. Verlangen naar een betere wereld. Een wereld met minder gebrokenheid en meer goedheid. Een wereld met minder pijn en meer plezier.

‘Reiken naar iets in de verte.

Zo dichtbij, dat je het bijna kunt proeven’, zingt Natasha.

Ik zing met haar mee en bid voor alle kaarsjes die branden op MijnKerk.nl Voor iedereen die het aandurft om te reiken naar de verte en te proeven dat God goed is.

Samen met Natasha zing ik nog even verder (okay, okay, ze zingt veel beter dan ik. Ik stop al 😉 )

Leef het leven met je armen wijd open.

Vandaag begint jouw verhaal.

Dat wens ik je toe. Open armen voor jezelf en de mensen om je heen.

Adrie Stemmer

4 reacties op “Een afscheid met ‘Unwritten’
  1. Avatar Elvera Jansen schreef:

Lieve Adrie, Bedankt voor jouw bijdrage aan het ontstaan en in stand houden van MijnKerk.nl. Onze ontmoetingen (live of virtueel) waren bijzonder. Het zal anders zijn zonder jou en Fred. Ik wens jou alle goeds in de toekomst. Geniet van het leven, je weet hoe broos het is. Dikke kus van Elvera X

2. Avatar Marina schreef:

Heel mooi verwoord, ja we verlangen allemaal naar een betere wereld, ik hoor vaak, vroeger deed ik zulke dingen ook nu geef ik niet meer aan goede doelen.. Goede doelen…helpt toch niet…aan goede doelen geven is om je schuldgevoel af te kopen..je mag best meer voor jezelf over hebben.. Mensen worden lijkt wel soms ongevoelig voor alles, aan de andere kant valt het niet mee om je er ook weer niet te veel door laten meeslepen..
    VEel succes met alles en ik hoop dat we met zijn allen toch de mensen toch kunnen raken, zodat ze niet alles aan hun voorbij laten gaan Veel geluk en succes..

3. Avatar loes hogeweg schreef:

Lieve Adrie,

Ik zal je missen. Jouw spontaniteit, je opbouwende kritiek, je leuke ideetjes.
    jij, helemaal jij. Je kan niet vervangen worden, wel opgevolgd. Jij stond aan het begin met Fred en ik hoop dat de internetkerk nog lang kan bestaan.