MENUMENU

Van positief denken word je gelukkig

Van positief denken word je gelukkig, behaal je meer succes, het sleept je door moeilijke tijden en het geeft je vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen.

Positive Thinking Day

Niet zo gek dus dat er een dag is die daar wat extra accent op legt. En die dag is toevallig vandaag. Het is de dag van positief denken, oftewel  Positive Thinking Day.

Mooie vraag

Wij willen je vandaag daarom een mooie en vrolijke vraag stellen:

Wat maakt jou blij?

 

2 reacties op “Van positief denken word je gelukkig
 1. Mar schreef:

  Reinier sonneveld schreef er iets over op eo visie, omgeef je met pos. ervaringen

 2. Arina Heikoop schreef:

  Een uurtje gitaar spelen. Of een schilderij maken

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
13 september 2017
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars