MENUMENU

Verbondenheid

Vandaag een inspirerende hutspot over verbondenheid. Verbondenheid: het middel tegen eenzaamheid. Maar hoe ervaar je het?

In het filmpje vertelt een van de geïnterviewden, dat ze van haar therapeut deze tip kreeg: als je zorgt dat je elke dag een gesprek voert over dingen die je echt bezighouden, zul je merken dat je haast geen last hebt van de eenzaamheid.

Voel jij je weleens eenzaam? Welke stappen zou jij willen zetten om weer/meer verbinding te ervaren?

2 reacties op “Verbondenheid
 1. Marijke schreef:

  Mooi! ‘t Lijkt me alleen niet makkelijk om, als je niet zoveel contacten hebt, de eenzaamheid minder te laten zijn door iedere dag een goed gesprek met iemand te hebben.

  Ik ben een boek van Brené Brown aan het lezen: De moed van imperfectie, en ook daarin aandacht voor verbondheid. Een mooie samenloop dus!

 2. ma schreef:

  oprechte aandacht voor elkaar is maar net alles

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
25 februari 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars