Vier het kleine!

Het is december. Hoe beleef je deze maand? Geniet je van de lichtjes, het toeleven naar kerst, de drukte? Of vind je het donker, zie je op tegen de kerstdagen en hoop je dat het snel voorbij is? Hoe dan ook, december kun je niet de gewoonste maand noemen, het doet iets met je. De verwachting, de versiering overal. Je kunt er niet onderuit.

December doet iets met je.

Als Mijnkerk.nl hebben we erover nagedacht wat wij met Kerst voor boodschap aan je willen vertellen. We willen niet in clichés vervallen en ongetwijfeld weet je de basis van het verhaal wel. Waar gaat Kerst nog om in deze tijd? Wat maakt het zo bijzonder dat God zijn Zoon de wereld in bracht?

Dat het in een stal was. In een onooglijk plaatsje. Bethlehem.

God koos voor het kleine. Het onooglijke. Het lelijke. En dat willen wij vieren deze Kerst. Vaak zijn we zo op zoek naar groots en meeslepend. Een gelukkig leven. Dat alles goed is. Maar waarschijnlijk ervaar jij, net als wij zo nu en dan, dat het leven niet altijd oke is. Waar het om gaat, is het Kleine te zien. En daar geluk in te vinden. Jezus was dat Kleine wonder. In een kleine stal. In een klein dorp.

Vier jij het Kleine met ons deze kerst?

Op 24 december vieren we #socialkerst en zijn we heel de dag online om met jou Kerst te vieren. Je vindt de hele dag berichten van ons op facebook, filmpjes en blogs. Doe je mee?

E-BOOK

En heb je ons cadeautje aan jou al gezien? We bieden je ons speciale Kerst E-book gratis aan: Lichtpuntjes in december! Je vindt het hier.