Vijf jaar later; hoe ga jij dan het weekend in?

Kijk je wel eens terug naar pakweg vijf jaar geleden? Wat deed je toen, met wie was je, hoe keek je toen tegen de wereld aan?

Vijf jaar terug

Ik ben op mijn eigen Youtube-kanaal eens gaan terugzoeken en vond een filmpje van het Kersthuis in mijn woonplaats, waar ik een cheque mocht uitreiken voor een goed doel. Ja, dat zou ik nu weer kunnen doen. Het is iets wat bij me past.

Tekst gaat hieronder verder

Facebook herinnerde me er deze week aan dat ik vijf jaar geleden een Twitter-dienst aan het organiseren was en daarover publiceerde. Het nieuwtje is er wel vanaf, en het bleek erg bewerkelijk, maar op zich blijven sociale media en kerkdiensten nog altijd een uitdagende combi.

Vijf jaar later

Hoe zou jij over vijf jaar het weekend in gaan? Woon je nog steeds waar je nu woont? Hoe oud zijn je kinderen dan, en wat stel je je erbij voor hoe hun leven er dan uit ziet en wat dat betekent voor jou? Doe je ander werk, of heb je die studie dan voltooid waar je nu aan bezig bent? In het programma Vijf jaar later, nu op RTL4, blijken levens vaak heel anders te gaan dan je dacht.

Tekst gaat hieronder door

Vijf jaar later te voorspellen?

Wat zou het mooi zijn als je vooruit kunt kijken. Of zou je het juist niet willen weten? Het is wel heel leuk om terug te kijken hoe mensen onze toekomst voorspelden. Zo liet de vorig jaar overleden Chriet Titulaer ons al een blik in de toekomst werpen waar we ons toen niets bij konden voorstellen.

Tekst gaat hieronder door

Hoe kijk jij terug op de afgelopen vijf jaar? Is het gegaan zoals je gedacht of gehoopt had? Of heeft het juist iets onverwachts opgeleverd waar je heel blij mee bent, of juist niet? En hoe kijk je vooruit naar de komende vijf jaar? Waar hoop je op?

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
12 januari 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief