MENUMENU

Vlog #4 Jogchum – Explosief

Jogchum is net terug van een fantastisch kamp met tieners. Tijdens het kamp gaf hij een muziekworkshop. In de vlog is het resultaat te zien. Wil jij ook zo’n gave workshop volgen? Schrijf een brief (?), mailen mag ook!

Lyrics:
Try to show your feelings
there is no need for shame
we speak in different ways
our emotions are the same

 

2 reacties op “Vlog #4 Jogchum – Explosief
 1. Mar schreef:

  Is natuurlijk wel een makkie zo’n resultaat met al die muzikale kanjers..Leuk hoor ik zou ook best mee willen doen..maar ja ik ben wel echt geen tiener meer..

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
16 augustus 2016
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars