MENUMENU

Vlog #6 Jogchum – Blooper

Ooit stond ik bij een hockeyveld ergens in de provincie om mijn zoon en zijn teamgenootjes op te halen na een wedstrijd. Gek genoeg zag ik nergens die leuke blauw-witte shirtjes. Bleek dat ik bij de verkeerde club stond. Het team van mijn zoon speelde in een dorp 35 km verderop. Oeps…

Of je wordt gebeld: “Waar blijf je, je zou toch vanavond die presentatie geven? Er zit een zaal vol mensen op je te wachten!” Oeps…

Bloopers en blunders, we maken het allemaal mee.

Jogchum vertelt over een persoonlijke blooper, op een bruiloftsfeest nota bene.

Luister en huiver… en misschien wil je jouw blooper met ons delen?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
14 september 2016
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars