Voor de vierdaagse: Walking on sunshine

In 2005 liep ik de Vierdaagse, militair. Ik had goed geoefend, maar toch viel het me zwaar. Maar we hebben het gehaald met ons detachement en zelfs een extra prijs behaald voor onze discipline en snelheid. En je raadt nooit wie de detachements-commandant was. Zelfs mijn moeder gelooft het niet.

Maar als je een dorpje of stad binnenloopt terwijl je moe bent en de mensen zingen en je muziek hoort: dan loop je als een zonnetje, ‘walking on sunshine’!
Dat wensen we we alle lopers deze dag toe in Nijmegen, speciaal MijnKerk-ganger Martin.
Maar ik wens het jou ook toe in jouw eigen leven.

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl