MENUMENU

Voor de vierdaagse: Walking on sunshine

In 2005 liep ik de Vierdaagse, militair. Ik had goed geoefend, maar toch viel het me zwaar. Maar we hebben het gehaald met ons detachement en zelfs een extra prijs behaald voor onze discipline en snelheid. En je raadt nooit wie de detachements-commandant was. Zelfs mijn moeder gelooft het niet.

Maar als je een dorpje of stad binnenloopt terwijl je moe bent en de mensen zingen en je muziek hoort: dan loop je als een zonnetje, ‘walking on sunshine’!
Dat wensen we we alle lopers deze dag toe in Nijmegen, speciaal MijnKerk-ganger Martin.
Maar ik wens het jou ook toe in jouw eigen leven.

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 juli 2015
Kaarsjes:
 •  

  De ontheemde mens.

  Zembla. Een nieuw begin? Terwijl ik een kaarsje ontsteek. In gedachten en gebed denk ik aan hen die uit hun huis gezet zijn.Oud en Jong. Leg het neer in uw hand.Heer wees met hen die een moeilijke weg gaan vol onzekerheid in hun bestaan. Heer vraag u om kracht om moed en vertrouwen. U heeft uw Woord aan ons gegeven. Heer ontferm u over hen en allen om hen heen wees hen en ons nabij. Amen.
 •  

  Mijn moeder

  Dat ze Liesbeth Hofman en alle moslims aan de varkens voeren.
 •  

  een opa

  dat hij zijn kleinkind weer mag zien en niet alleen van een afstandje
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars