MENUMENU

Voor de vierdaagse: Walking on sunshine

In 2005 liep ik de Vierdaagse, militair. Ik had goed geoefend, maar toch viel het me zwaar. Maar we hebben het gehaald met ons detachement en zelfs een extra prijs behaald voor onze discipline en snelheid. En je raadt nooit wie de detachements-commandant was. Zelfs mijn moeder gelooft het niet.

Maar als je een dorpje of stad binnenloopt terwijl je moe bent en de mensen zingen en je muziek hoort: dan loop je als een zonnetje, ‘walking on sunshine’!
Dat wensen we we alle lopers deze dag toe in Nijmegen, speciaal MijnKerk-ganger Martin.
Maar ik wens het jou ook toe in jouw eigen leven.

dominee Fred Omvlee
fred@mijnkerk.nl

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 juli 2015

[views]
Kaarsjes:
 •  

  Mirjam

  Denk aan je...
 •  

  De natuur

  Vandaag pijn in mijn hart over al die herten die deze week worden afgeschoten. Ik denk dan waar zijn we in Godsnaam mee bezig ..
 •  

  Familiebanden

  Verwarrend zo goed verstaanbaar vertrouwd en dan op eens is als anders begrijp je elkaar niet meer en is er onbegrip maar ook verdriet door gemis ...dan mag je bidden om kracht je te richten op de dingen die je wel hebt!! Amen
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars