MENUMENU

Voorproefje Top2000 kerkdienst – One

Er is zoveel popmuziek die je kan raken en ontroeren. Nummers uit de Top2000 waar je mee begraven wil worden, of die je zou willen draaien bij je huwelijk, een doop, of zomaar omdat het je kippenvel bezorgt.

Daarom gaan we een kerkdienst vullen met de mooiste nummers uit de Top2000. Op zondagmiddag 29 december, om 17.00 uur in de Olijftak in Zoetermeer. Dominee Fred Omvlee zal samen met dominee Jaap van den Akker van den Akker uit Zoetermeer vertellen zelf welke nummers uit de Top2000 hen raken en welke bijbelse link er is. Zangeres Hilde Vos (deelnemer aan TVOH 2012) zal zingen en verschillende bands zullen spelen. Er is gelegenheid een kaarsje aan te steken. De komende zaterdagen deel ik graag alvast een soulvolle clip. Bijvoorbeeld deze van U2, One. Waar gaat het over? Volgens mij gaat het erover hoe we met elkaar moeten leven. We zijn verschillend, maar we delen één leven met elkaar. Daarom zijn we één en moeten we elkaar dragen:
‘One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters
Brothers
One life
But we’re not the same
We get to
Carry each other
Carry each other’.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
7 december 2013

[views]
Kaarsjes:
 •  

  T

  Dat T. weer volwaardigmlid mag zijn v. D.B. Hulp en Licht, Leiding voor T. Bescherming van een groot schild van Licht om T heen. Dat T niet te gronde gaat aan de eigen fouten.
 •  

  Harold

  Ik bid God dat Harold rust en vrede in zijn hoofd mag krijgen
 •  

  Bobbie Athena

  Ik hoop dat jouw leven heel mooi en heel lang en heel gelukkig en heel goed mag zijn
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars