MENUMENU

Vrijdagmiddag 3 uur: MijnKerk.nl moddert voort

Het is weer vrijdagmiddag drie uur. Tijd voor ontspanning. Beentjes omhoog. Vingers op het toetsenbord en kom maar op met die onderschriften. “Dominee neemt oud spreekwoord letterlijk: ‘Wie om regen bid, moet de modder voor lief nemen.’” Of toch iets anders? Jij mag het zeggen.

2 reacties op “Vrijdagmiddag 3 uur: MijnKerk.nl moddert voort
 1. Adrie Stemmer schreef:

  “Vanaf vandaag moet je de was echt zelf doen, jongen.”

 2. Linda schreef:

  “Waar altijd de zon schijnt, is de woestijn” (met dank aan mijn schoonmoeder)

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
4 oktober 2013
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars