Vrijdagmiddag 3 uur: MijnKerk.nl moddert voort

Het is weer vrijdagmiddag drie uur. Tijd voor ontspanning. Beentjes omhoog. Vingers op het toetsenbord en kom maar op met die onderschriften. “Dominee neemt oud spreekwoord letterlijk: ‘Wie om regen bid, moet de modder voor lief nemen.’” Of toch iets anders? Jij mag het zeggen.

2 reacties op “Vrijdagmiddag 3 uur: MijnKerk.nl moddert voort
  1. Adrie Stemmer schreef:

“Vanaf vandaag moet je de was echt zelf doen, jongen.”

2. Linda schreef:

“Waar altijd de zon schijnt, is de woestijn” (met dank aan mijn schoonmoeder)