Vrijdagmiddag foto-onderschrift

Je zou maar koster zijn bij deze kerk en iedere zondag dit hele gevaarte moeten oppompen. En toch: de opblaasbare kerk bestaat. Hij is bijna 15 meter hoog, er kunnen 60 mensen en is zelfs voorzien van een opblaasbaar orgel. Maar de vraag van vandaag is natuurlijk: welk onderschrift zou erbij kúnnen staan?

• ‘Dominee verzekert: Hier kun je uitblazen.’
  • ‘Dominee: ter compensatie van zware boodschap hebben we ons gebouw  licht gemaakt.’

Nou ja, jullie mogen het zeggen!

Meer bijzondere, vreemde, aparte kerken zien? Kijk eens hier: http://www.huffingtonpost.com/2013/09/01/world-unusual-churches_n_3832379.html

4 reacties op “Vrijdagmiddag foto-onderschrift
  1. Avatar Hette schreef:

‘Het zou me niet verbazen als die straks leegloopt.’

2. Avatar Fred Omvlee schreef:

‘Militante geestelijke blaast kerk op’

3. Avatar Linda schreef:

Priester: En God zei: “Breek uw tent op, ga op reis, naar het land dat Ik u wijs”

4. Avatar Willy van Kampen. schreef:

Ook dat is lucht en najagen van wind.
    Uit het boek Spreuken.