MENUMENU

Vrijheid

Mijn opa fietste haastend

door de bommen in Rotterdam

en mijn oma gooide nooit iets weg

iets wat door de oorlog kwam

Maar ik, een kind van de jaren 80

ken geen oorlog, geen strijd

ik vier mijn vrijheid, en de vrede

na een oorlog van voor mijn tijd

 

Ik kan mij geen voorstelling maken

van hoe het anders zou moeten zijn

een leven zonder vrijheid, vrede

leven in angst, in vrees en pijn

Voorzichtig moeten zijn met mijn mening

niet mogen geloven wat ik wil

daarom juich ik voor de vrijheid

en ben voor het offer even stil

 

 

foto pixabay, rawpixel
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
5 mei 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars