Waar ben je bang voor?

Zomaar een korte impressie van een moment vandaag waar ik al en poos tegenop zag.

Het uitzicht is schitterend. De rozenboog, die vlak voor het raam staat, moet jarenlang met liefdevolle zorg zijn omringt. Elke vertakking buigt door onder fluwelen pracht. Ik vraag me af hoe ze ruiken. Met alle macht wil ik proberen te ontdekken hoe ze ruiken. Maar het enige wat ik ruik is de vage lucht van chloor. Zelfs het prachtige uitzicht uit het raam kan de realiteit niet verdringen. De angst. De man in het wit. De stoel. Ik ben bang voor de tandarts!

Waar ben jij bang voor? En hoe probeer jij daarmee om te gaan?

One comment on “Waar ben je bang voor?
 1. Avatar Winny schreef:

  Ik ben ook bang voor de tandarts en voor zo heel veel dingen meer. Vroeger
  probeerde ik mijn angst
  te overwinnen door
  mezelf af te leiden, maar
  steeds trad toch ‘dat grote
  spook’ op de voorgrond.
  Nu probeer ik alles meer
  over me heen te laten
  komen in het weten dat
  God altijd bij me is, ook
  dan. Dat geeft me rust op
  die eenzame momenten.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
16 juni 2015
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief