Waarom muziek belangrijk is in mijn geloof (+video)

Sjoerd vindt muziek superbelangrijk. Juist in zijn geloof. Daarom vindt hij dat er in de kerk wat minder gesproken en meer gezongen moet worden. In dit filmpje vertelt hij waarom muziek zo belangrijk is in zijn geloof.

Hoe luister jij naar muziek en speelt dat een rol in je geloof? Laat het me weten op Mijnkerk.nl

2 reacties op “Waarom muziek belangrijk is in mijn geloof (+video)
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Muziek. Heb je wel eens een nachtegaal horen zingen, zanglijster, merel, roodborstje, rietzanger enz. Wat mij eens opviel op een camping met heel veel zangvogels toen ik zachtjes orgelmuziek aanzette kwamen de vogels mee zingen van muziek wordt ik blij. Een heel mooi lied vind ik 337 kun je lekker mee doen met instrumenten.https://www.youtube.com/watch?v=UYzEvsws3A4

2. Avatar Rinda Benschop schreef:

Hoi Sjoerd,
    Ergens snap ik dat wel,slecht over gevoelens praten, bergen trotseren levert mij geen moeite op maar als ik over mijn gevoelens/emoties moet praten dan vind ik dat eng, het brengt kwetsbaarheid met zich mee.

Voor mij is schilderen belangrijk, door te schilderen kom ik bij de diepere lagen, verborgen pijnen, verdriet etc. Ik kan mij in veel kunstvormen dan ook aardig verliezen.

Ik vind de kliederkerk dan ook een uitkomst..