MENUMENU

Zo stop je voor rood!

80% van de mensen loopt door rood. Hoe krijg je mensen zover om te blijven wachten op groen? Het lukte Steven en zijn team!

Haast, geen zin om te wachten.. Maar liefst 80% van de mensen wacht niet op het groene licht. Wachten schijnt niet leuk te zijn.. Maar wat als wachten opeens wél leuk wordt? Steven Geldof en zijn team van Inspirerende Hutspot bezorgden wachtenden een geweldige tijd!

Foto: Josbert Lonnee
Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
2 december 2015
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars