MENUMENU

Vrijdagmiddag drie uur: wat gebeurt hier?

We hopen natuurlijk dat je nu nog vakantie hebt… Maar als je nu aan het werk bent en de vrijdagmiddag-drie-uur-dip staart je aan, dan hebben we goed nieuws. Want Mijnkerk.nl heeft weer een opfrisser voor je.

Vandaag vragen we van je een onderschrift bij de bovenstaande foto: wat gebeurt hier? Is het een poging om het grootste lego-mannetje ter wereld te maken? Zien we het resultaat van een maandenlange papier-maché-sessie? Zeg het maar!

 

3 reacties op “Vrijdagmiddag drie uur: wat gebeurt hier?
 1. Willy van Kampen schreef:

  Een heilige die na reparatie de kerk wordt ingetakeld.
  Of na gedane dienst eruit wordt getakeld.

 2. Vera van Haarlem schreef:

  Beeld van Jezus, gebroken voor de zonden van de mensen wachtend tot wij Zijn handen en voeten in de wereld willen zijn

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
16 augustus 2013
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars