Vrijdagmiddag drie uur: wat gebeurt hier?

We hopen natuurlijk dat je nu nog vakantie hebt… Maar als je nu aan het werk bent en de vrijdagmiddag-drie-uur-dip staart je aan, dan hebben we goed nieuws. Want Mijnkerk.nl heeft weer een opfrisser voor je.

Vandaag vragen we van je een onderschrift bij de bovenstaande foto: wat gebeurt hier? Is het een poging om het grootste lego-mannetje ter wereld te maken? Zien we het resultaat van een maandenlange papier-maché-sessie? Zeg het maar!

3 reacties op “Vrijdagmiddag drie uur: wat gebeurt hier?
  1. Willy van Kampen schreef:

Een heilige die na reparatie de kerk wordt ingetakeld.
    Of na gedane dienst eruit wordt getakeld.

2. Vera van Haarlem schreef:

Beeld van Jezus, gebroken voor de zonden van de mensen wachtend tot wij Zijn handen en voeten in de wereld willen zijn