MENUMENU

Wat gebeurt hier?

Het is weer vrijdagmiddag drie uur. Tijd om de boel de boel te laten en toe te geven aan het inkakmoment. Op zo’n moment kun je natuurlijk even een kop koffie halen. Of een kop soep. Óf je surft even naar MijnKerk.nl voor een luchtig momentje creativiteit.

Deze week hebben we weer een nogal aparte foto gevonden. De vraag aan jou is natuurlijk: welk onderschrift hoort hierbij? ‘Vervanging voor Afsluitdijk in gebruik genomen’? ‘Rijkswaterstaat bedenkt visfile’? Of toch: ‘NK plasrijden voor groepen van start’? Jij mag het zeggen!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
27 september 2013
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars