Wat vind je van MijnKerk?

Heb jij affiniteit met MijnKerk en ben je een dertiger of veertiger? Dan zoeken wij jou! Graag gaan we met jou in gesprek zodat we weten hoe we MijnKerk kunnen afstemmen op jouw behoefte. We komen bij je langs of bellen je eventjes op. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar a.vanthof@pkn.nl.

2 reacties op “Wat vind je van MijnKerk?
  1. Anoniem schreef:

Het blijkt al een tijdje dat mijnkerk tegenwoordig voor deze leeftijdscategorie wordt gemaakt. Ergens las ik dit al een tijd geleden terwijl er op de website niet over wordt gerept. Maar het blijkt wel uit de blogs.