MENUMENU

Wat is hoop voor jou?

Wat is hoop? Wat betekent het voor jou? Kan je het jezelf geven? Een korte film over hoop.

In deze Inspirerende Hutspot spreekt Steven Geldof drie mensen over hoop. Wat is hoop exact en wat is de waarde van hoop?  “Hoop is voor mij een vorm van geloof”, zegt de een. “Als je iets van hoop kan vinden, koester het!”, zegt de andere geïnterviewde.

Geef jij hoop?

Wat betekent hoop voor jou? Zie jij het ook als een vorm van geloof, van geloven? En geef jij andere mensen wel eens hoop?

Fotografie: Peter Bosboom
Een reactie op “Wat is hoop voor jou?
 1. Christ Mol schreef:

  Hoop is voor mij ook geloof. En ik heb hoop gegeven aan mensen door een sponsorloop te lopen voor stichting De Hoop. Door deze loop een rondje Nederland te lopen van 2500 km heb ik geld verzameld voor stichting De Hoop en zo deze mensen een stukje hoop gegeven.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
17 juni 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars