Fotoblog ‘Kerk interieur’

Drie kerkinterieurs. Stel je voor dat je de lege kerken binnengaat en rondkijkt. Wat spreekt je aan? Wat inspireert je?

Het thema van deze week werd aangereikt door Margreet Lijzenga. Dank je wel.

Welke foto spreekt jou het meest aan? Maak je keuze kenbaar en laat mij weten waarom juist die foto van de drie. Ik zal er mijn gedachten over laten gaan en het als inspiratie voor een gedicht gebruiken. Natuurlijk mag je ook zelf een gedicht maken bij een van de foto’s en het posten in de reacties hier onder of op Facebook.

Heb jij een favoriet thema?

Als liefhebber van natuurfotografie heb ik veel prachtige foto’s. Heb jij een thema dat je eens terug zou willen zien als fotoblog? Drie of vier prachtige foto’s van jouw onderwerp waar men de mooiste uit mag kiezen? Laat het mij weten bij de stem die je geeft en ik ga op zoek.

2 reacties op “Fotoblog ‘Kerk interieur’
  1. Jaap Filius schreef:

Foto 2 spreekt mij het meest aan. Het is een plekje waar rust vanuit gaat, waar je zonder afgeleid te worden al je vragen en zorgen (en wie heeft die in de wereld van nu niet? ) aan God kan voorleggen. Foto 3 doet mij ook wat: zodra ik zo’n fraaie kerk met veel daglicht binnen kom wil ik dankvaar blije lofliederen gaan zingen: vallen vragen en zorgen als het ware van mij af.