MENUMENU

Weekendtip: haal de lente van zolder

Als de KNVB alle voetbal voor jeugdspelers aflast vanwege een voor maart ongekend lage gevoelstemperatuur buiten, dan is het tijd om warm binnen je winterkleren op te ruimen en op te bergen.

Haal de lente van zolder en zoek uit welke lentekleren nog passen en welke naar de kledingbank mogen voor een tweede ronde. En dan niet meteen onmatig nieuwe bestellen online… Tijdens het uitzoeken van de kleren zing je natuurlijk ‘Weet je dat de lente komt‘ of is het bij jou altijd lente?

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
17 maart 2018
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars