MENUMENU

Weekendtip: De nieuwe stad Amersfoort

Het is weekend! Tijd om te ontspannen en er even op uit te gaan. We tippen je vandaag een superleuke plek in Amersfoort, De nieuwe stad, waar je zeker een keertje langs moet gaan als je in de buurt bent:

De Nieuwe Stad in Amersfoort

De Nieuwe Stad is gebouwd rondom de oude Prodentfabriek in Amersfoort en is een heel creatieve plek waar veel ondernemers samenkomen. Daarnaast is er heel toffe horeca en die willen we je vandaag graag tippen.

Hoog vuur

Hoog vuur is een stoere industriele plek met een aantal houtgestookte ovens waarop ze bijvoorbeeld heerlijke pizza’s met dunne bodem bereiden. De ingrediënten die gebruikt worden zijn allemaal lokaal en vers. Aanrader: de cheesecake!

Het lokaal

Bij Het Lokaal kun je naast lekker eten ook je boodschappen halen. Ze noemen zichzelf podium voor streekproducten en je scoort er heerlijke chocola en wijn maar ook versproducten. Ook zijn er diverse leuke hoekjes waar je kunt zitten en een tijdschrift kunt lezen bijvoorbeeld.

dav

Psst, wij zijn zo erg fan dat we van de week hier een aantal filmpjes hebben opgenomen die je komende weken op zondag gaat terug zien op deze site. Onze dominees Janneke en Otto willen je daarmee inspireren! 

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
28 oktober 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars