MENUMENU

Weekendtip: bind de schaatsen onder!

Misschien heb je de afgelopen dagen wel genoten van de Olympische Winterspelen! Het is nog niet helemaal gedaan natuurlijk. Zondag is de laatste dag.

Tip in de stijl van de winterspelen

MijnKerk.nl deelt iedere zaterdag een suggestie voor iets leuks. Zo ook vandaag. En wel een tip die past bij de winterspelen: ga schaatsen!

3 mooie ijsbanen

Omdat het natuurijs dat her en der zichtbaar ligt vermoedelijk flinterdun zal zijn, hebben we 3 heerlijke schaatsbanen voor je opgezocht. Maar… er zijn er meer!

 

Icefun in Den Bosch

Een bijzondere ijsbaan met grotten en heuvels: alsof je op de Noordpool bent!

> naar de website

 

Flevonice in Biddinghuizen

Een niet overdekte ijsbaan!

> naar de website

 

IJsbaan Haarlem

Deze ijsbaan heeft een binnen en ene buitenbaan. Kiezen maar!

> naar de website

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
24 februari 2018
Kaarsjes:
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
 •  

  De slachtoffers van de aanslag in Utrecht

  Dat de gewonden mogen genezen en de overleden slachtoffers mogen rusten in vrede. Dat zo'n zinloze daad nooit meer mag gebeuren in Nederland en nergens ter wereld!
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars