Weekendtip: bind de schaatsen onder!

Misschien heb je de afgelopen dagen wel genoten van de Olympische Winterspelen! Het is nog niet helemaal gedaan natuurlijk. Zondag is de laatste dag.

Tip in de stijl van de winterspelen

MijnKerk.nl deelt iedere zaterdag een suggestie voor iets leuks. Zo ook vandaag. En wel een tip die past bij de winterspelen: ga schaatsen!

3 mooie ijsbanen

Omdat het natuurijs dat her en der zichtbaar ligt vermoedelijk flinterdun zal zijn, hebben we 3 heerlijke schaatsbanen voor je opgezocht. Maar… er zijn er meer!

Icefun in Den Bosch

Een bijzondere ijsbaan met grotten en heuvels: alsof je op de Noordpool bent!

Flevonice in Biddinghuizen

Een niet overdekte ijsbaan!

IJsbaan Haarlem

Deze ijsbaan heeft een binnen en ene buitenbaan. Kiezen maar!