Welk woord zie jij?

Welke woord zie jij als je naar deze foto kijkt? Schrijf 1 woord in de reacties. Met alle woorden maakt Anne een mooi gedicht of mijmering.

Deze foto roept bij mij geen herinneringen op aan paarden, want hoewel ik als tiener boekjes over paarden verslond, vind ik ze van dichtbij vooral erg groot.

Maar als tiener was een van mijn favoriete plekken de rivier de Merwede, waar ik samen met mijn buurmeisje regelmatig naartoe fietste. Op de pier, onze voeten bungelend in het water, genoten we van een softijsje dat we voor 50 cent kochten bij de snackbar om de hoek. Heerlijk!

Mijn woord bij deze foto is daarom: jeugdliefde.

Aan welke woord denk jij bij deze foto. Schrijf jouw woord in de reacties op dit bericht, op facebook of op twitter.

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:
MijnKerk.nl

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Vervolgden

  Vader, wees met iedereen die vervolgt wordt om wat hij/zij gelooft. Wees met iedereen die, zoals het Nederlands Bijbelgenootschap en partners, soms met gevaar voor eigen leven, voor deze vervolgden blijft 'zorgen', en, in het geval van Christenen, probeert Uw woord te blijven verspreiden, bv door bijbels te verspreiden. Maak aUb een eind aan vervolging van andersdenkenden en andersgelovigen
 •  

  onze buurtjes

  Wat is het fijn dat we nog mogen genieten van jullie allen knarse knarre en dan een beetje zorg dit is onze naaste liefde die wij geleerd hebben uit de Bijbel
 •  

  opa jan

  rust zacht lieve opa
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars