MENUMENU

Wie ben ik?

In de inspirerende hutspot van deze week stel ik de vraag; 'Wie ben ik?'

Het is nog niet zo eenvoudig om daar antwoord op te geven. Wij kennen onszelf zo slecht. Word je gedreven door je gevoel, door je ambities of door gebeurtenissen uit je verleden. Die vraag is vaak niet zo makkelijk te beantwoorden. Maar als je dichterbij het antwoord komt, levert dat veel vrijheid op.

Dus neem vandaag eens even tijd voor deze vragen…

Wie ben je?

Wie wil je zijn?

Verder lezen:
Anja de Jong schreef in augustus de blog ‘Hoe kwetsbaar ben jij?‘ waarin ze haar zoektocht naar identiteit beschrijft.

3 reacties op “Wie ben ik?
 1. Irene Brand schreef:

  Ja, wie ben ik? Ik voel me een onderdeel van de mensheid om me heen. Ben daarin een gevoelsmens Ik kan ontroerd raken, door muziek poezie.. kunst , religie… spiritualiteit… maar ook door het mooie in mij zelf en mijn medemens. Vind met regelmaat een stukje nostalgie wb. het verleden. De verdrietige ervaringen uit mijn leven heb ik in de laatste jaren tot meer mildheid om kunnen bouwen ook naar mezelf toe. Zou wat ondernemender willen zijn door er meer op uit te willen trekken , maar aan de andere kant neem ik ook veel tot me, door te lezen en te onderzoeken. Ben actief in het vrijwilligers-werk en heb een warm en open hart, + een luisterend oor. Wie zou ik willen zijn? Ik zou wat zekerder willen zijn over mezelf, maar heb veel twijfels redelijk overwonnen. Graag wil ik me blijven ontplooien, om mijn interesse uit te laten gaan,naar datgene wat de mensen boeit. En een warm medemens te willen zijn.

  • irene Brand schreef:

   Ben vergeten mijn onderstaande artikel op Facebook aan te vinken. Misschien kan het alsnog.

 2. anne schreef:

  Ik “Ben”
  in mijn Bewust “Zijn”

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
19 november 2014
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars