Wie ben ik?

In de inspirerende hutspot van deze week stel ik de vraag; 'Wie ben ik?'

Het is nog niet zo eenvoudig om daar antwoord op te geven. Wij kennen onszelf zo slecht. Word je gedreven door je gevoel, door je ambities of door gebeurtenissen uit je verleden. Die vraag is vaak niet zo makkelijk te beantwoorden. Maar als je dichterbij het antwoord komt, levert dat veel vrijheid op.

Dus neem vandaag eens even tijd voor deze vragen…

Wie ben je?

Wie wil je zijn?

Verder lezen:
Anja de Jong schreef in augustus de blog ‘Hoe kwetsbaar ben jij?‘ waarin ze haar zoektocht naar identiteit beschrijft.

3 comments on “Wie ben ik?
 1. Avatar Irene Brand schreef:

  Ja, wie ben ik? Ik voel me een onderdeel van de mensheid om me heen. Ben daarin een gevoelsmens Ik kan ontroerd raken, door muziek poezie.. kunst , religie… spiritualiteit… maar ook door het mooie in mij zelf en mijn medemens. Vind met regelmaat een stukje nostalgie wb. het verleden. De verdrietige ervaringen uit mijn leven heb ik in de laatste jaren tot meer mildheid om kunnen bouwen ook naar mezelf toe. Zou wat ondernemender willen zijn door er meer op uit te willen trekken , maar aan de andere kant neem ik ook veel tot me, door te lezen en te onderzoeken. Ben actief in het vrijwilligers-werk en heb een warm en open hart, + een luisterend oor. Wie zou ik willen zijn? Ik zou wat zekerder willen zijn over mezelf, maar heb veel twijfels redelijk overwonnen. Graag wil ik me blijven ontplooien, om mijn interesse uit te laten gaan,naar datgene wat de mensen boeit. En een warm medemens te willen zijn.

  • Avatar irene Brand schreef:

   Ben vergeten mijn onderstaande artikel op Facebook aan te vinken. Misschien kan het alsnog.

 2. Avatar anne schreef:

  Ik “Ben”
  in mijn Bewust “Zijn”

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
19 november 2014
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief