Win! Kaartjes voor Kerstival Catharijne Convent

Het Catharijne Convent in Utrecht heeft iets heel leuks deze kerstvakantie: Het Kerstival!

Het museum is van binnen en van buiten helemaal in kerstsfeer. Haal bij de kassa de speurtocht en kom alles te weten over het gezelligste feest van het jaar. Ook zijn er elke dag extra kinderactiviteiten. Maak zelf sneeuw terwijl je schommelt, versier een kerstkoek, doe mee met het wintercircus of knutsel je eigen kerstwens. Bewonder ook de schitterende kerststallen. Van echte dieren in de museumtuin tot aan een gigantische achttiende-eeuwse stal uit Napels. Wie lukt het om Jozef, Maria en hun pasgeboren baby te vinden?

Tijden, prijzen en programma

Kerstival is open tijdens beide kerstdagen. Ook op oudejaarsdag zijn bezoekers welkom, maar op nieuwjaarsdag is het museum dicht. Kaartjes voor Kerstival kosten € 6,- p.p. (museumkaart geldig, tot 6 jaar gratis). Reserveren is niet nodig en het ticket is inclusief alle extra activiteiten. Er is elke dag een doorlopend programma, voornamelijk bedoeld voor kinderen tot circa 8 jaar. 23 december – 7 januari

Op www.catharijneconvent.nl is alle laatste informatie te vinden.

WIN! Gratis kaartjes!

Wij mogen van het Catharijne Convent vier gratis kaartjes weggeven. En omdat we deze december graag het Kleine met je vieren, zijn we blij jou even blij te maken met zoiets. Hoe doe je mee? Laat hieronder een reactie achter met wie jij graag naar het Kerstival wilt en waarom. We kiezen dinsdag 19 december de winnaars en sturen de kaartjes dan op. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en alleen de winnaar krijgt bericht.

Deel dit verhaal:
Gastblogger

Geschreven door:

Thema: Blog
14 december 2017
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief