Winactie Nieuwjaar – alleen op facebook

Als je de MijnKerk.nl facebook pagina liket voor 1 januari maak je kans op een prachtige hanger van edelsmid Frits Bosch.

Like de facebookpagina (dus niet alleen het bericht) van MijnKerk.nl en maak kans op een grote hanger met een kruis in een hart. We verloten de hanger onder alle mensen die vanaf vandaag (27/12/2015) de pagina liken.

Heb je MijnKerk zelf al geliked, dan is dit misschien een mooie actie om vrienden of bekenden kennis te laten maken met MijnKerk.nl, dus deel het bericht even op je eigen tijdlijn.

Hanger bestellen

Wil je zelf een hanger bestellen of iets op maat laten maken, neem dan contact op met edelsmid Fritsch Bosch via e-mail. De kleine hanger kost 17.50 euro de grote 30.00 euro.

Uitslag kerstactie

De uitslag van de kerstactie maken we bekend op 28 december om 12.00 uur. Maar wil je nog een keer kans maken op de hanger, doe gerust mee!