Winactie – Bijbel in Gewone Taal (3)

Deze week maak je voor de laatste keer kans op een gratis Bijbel in Gewone Taal. Bekijk snel de opdracht van deze week....

De opdracht van deze week is: Wat is je favoriete bijbelcitaat en waarom? Schrijf je reactie onder dit bericht of op de MijnKerk.nl facebookpagina.

Deze derde actieweek loopt tot en met zaterdag 28 maart, 22.00 uur. Op maandag 30 maart maken we om 10.00 uur de winnaar bekend en start direct de derde en laatste actieweek.

Favoriete bijbelcitaat

Mijn favoriete bijbelcitaat is Genesis 18:1 (Naardense Bijbel): ‘Dan laat de Ene zich aan hem [Abraham] zien, bij de godseiken van Mamree,-die wordt gezien, terwijl hij in het heetst van de dag is gezeten in de ingang van de tent.’
Deze tekst ontroert me altijd omdat God als het ware zomaar je tuinpad kan oplopen: midden in het dagelijks leven – Abraham zit bij zijn tent – komt God bij hem aan, prachtig!
Lyda Westerink – eindredacteur Mijnkerk.nl

Op Bijbel in Gewone Taal vind je favoriete bijbelverhalen van bekende en minder bekende Nederlanders en meer moois. Je kunt de Bijbel in Gewone Taal ook volgen op facebook of twitter.