WINACTIE: win een fotoshoot met je huisdier (actie is afgelopen)

Wil jij een professionele fotoshoot van jezelf en je huisdier winnen? Doe dan nu mee aan de MijnKerk.nl dierendag winactie.

De prijs

De fotograaf maakt op een locatie, die je zelf uitkiest, een mooie fotoshoot van jou en je huisdier. Je ontvangt alle foto’s digitaal en van de mooiste foto krijg je een canvas cadeau.

Hoe doe je mee?

Je kunt op drie manieren meedoen:

1. Plaats vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier in de reacties op dit bericht en like deze pagina.

2. Plaats vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier op je eigen facebook tijdlijn en tag MijnKerk.nl en een vriend vriend(in) die je over deze actie wilt vertellen.

3. Twitter vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier met #mijnkerkNL of @mijnkerkNL en mention een vriend of vriendin die je over deze actie wilt vertellen.

Op 4 oktober maken we de uitslag bekend op twitter, facebook en op MijnKerk.nl.

Voorwaarden winactie

• Maximaal 1 inzending per persoon.
  • Als de foto niet jouw eigendom is, heb je voor plaatsing toestemming gevraagd aan de fotograaf.
  • De foto’s van de winactie mag MijnKerk.nl eenmalig gebruiken om de winactie van volgend jaar aan te kondigen.

Dierendagviering

Op 4 oktober organiseert MijnKerk.nl een dierdagviering, waarbij je je huisdier mee naar de kerk kunt nemen. Welkom!

Huisdierenblogs

Vind je het leuk om te lezen over huisdieren, kijk dan eens bij de blogs van Jolanda Aantjes over haar pup, de blogs van theoloog Tom Mikkers over zijn teckel en dominee Alexander Veerman die vertelt over zijn Jack Russell: Flower.

Is jouw paard, kat of vogel je speciale maatje en wil je zelf daarover bloggen op MijnKerk.nl. Stuur dan een mailtje naar hoofdredacteur Adrie Stemmer.

Fotografie: Marleen Rozema
11 reacties op “WINACTIE: win een fotoshoot met je huisdier (actie is afgelopen)
  1. Elyse Emmink schreef:

Ik wil heeeel graag een fotoshoot winnen met Buddy!

• Adrie Stemmer schreef:

Bedankt voor je inzending ELyse. Wat een schat. Vast een echt buddy! Op 4 oktober maken we de uitslag bekend.

2. Lis schreef:

leuk, maar mij huisdier is een beetje eenkennig !

• Adrie Stemmer schreef:

Gaaf dat je toch zo’n mooie foto hebt van jezelf en je hond. Ziet er prachtig uit! Echt maatjes.

3. Marieke schreef:

Ik en mijn hondje Toby zouden deze fotoshoot heel graag willen winnen Toby is nog een puppy
    en is een echte levens genieter.

groetjes van Marieke en een pootje van Toby

4. Fred Eveleens schreef:

Ik en mijn lieve hond en maatje Joan

5. Hennie schreef:

Ik vind het leuk om mee te doen.

6. meta schreef:

Wat leuk,samen met je huisdier op de foto! Tita samen met mij is extra leuk..ze is nl. gered van een naar leven!!

7. Nancy Eering schreef:

June is de camera wel gewend met haar 64.000+ volgers op haar Instagram/junethekitty. Daar zou een mooie fotoshoot heel leuk voor zijn!

8. Christian schreef:

Ik hoef niet te winnen, maar ik doe mee om te laten zien hoe geweldig huisdieren zijn