WINACTIE: win een fotoshoot met je huisdier (actie is afgelopen)

Wil jij een professionele fotoshoot van jezelf en je huisdier winnen? Doe dan nu mee aan de MijnKerk.nl dierendag winactie.

De prijs

De fotograaf maakt op een locatie, die je zelf uitkiest, een mooie fotoshoot van jou en je huisdier. Je ontvangt alle foto’s digitaal en van de mooiste foto krijg je een canvas cadeau.

Hoe doe je mee?

Je kunt op drie manieren meedoen:

1. Plaats vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier in de reacties op dit bericht en like deze pagina.

2. Plaats vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier op je eigen facebook tijdlijn en tag MijnKerk.nl en een vriend vriend(in) die je over deze actie wilt vertellen.

3. Twitter vóór 3 oktober een foto van jezelf en je huisdier met #mijnkerkNL of @mijnkerkNL en mention een vriend of vriendin die je over deze actie wilt vertellen.

Op 4 oktober maken we de uitslag bekend op twitter, facebook en op MijnKerk.nl.

Voorwaarden winactie

• Maximaal 1 inzending per persoon.
  • Als de foto niet jouw eigendom is, heb je voor plaatsing toestemming gevraagd aan de fotograaf.
  • De foto’s van de winactie mag MijnKerk.nl eenmalig gebruiken om de winactie van volgend jaar aan te kondigen.

Dierendagviering

Op 4 oktober organiseert MijnKerk.nl een dierdagviering, waarbij je je huisdier mee naar de kerk kunt nemen. Welkom!

Huisdierenblogs

Vind je het leuk om te lezen over huisdieren, kijk dan eens bij de blogs van Jolanda Aantjes over haar pup, de blogs van theoloog Tom Mikkers over zijn teckel en dominee Alexander Veerman die vertelt over zijn Jack Russell: Flower.

Is jouw paard, kat of vogel je speciale maatje en wil je zelf daarover bloggen op MijnKerk.nl. Stuur dan een mailtje naar hoofdredacteur Adrie Stemmer.

Fotografie: Marleen Rozema