MENUMENU

Wandelen met God (gedicht)

'Wandelen met God'. Samen door het leven stappen, je niet alleen weten. Herken je dat gevoel?

 

Hoe zou ik kunnen lopen
zonder de hand van God te zien
overal om me heen

Bij elke voetstap
voel ik me gedragen
door kleuren van een regenboog
die Hij me door zijn wolken toont

Maar ik voel het ook
in regendruppels en mist
al houdt Hij zich daar verborgen

Hij toont me zijn kracht
in het nieuwe groen
van ieder voorjaar
zélfs in machtig onweer
lichtflits en gedonder
daarin zie ik iets
van het wonder

Hoe zou ik al wandelend
aan God voorbij kunnen gaan
het is voor mij onvoorstelbaar
om er níet even bij stil te staan.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
21 februari 2015
Kaarsjes:
 •  

  De zoon van m'n vriendin die weer terecht is

  God zij dank, hij is terecht!
 •  

  M'n vriendin en haar gezin

  Haar 17-jarige zoon is sinds 12 februari vermist. God, maak dat hij snel een teken van leven geeft. Maak dat hij geen verkeerde mensen tegenkomt en zelf geen verkeerde keuzes maakt. Wees met hem en bescherm hem alstublieft. En wees met zijn ouders en broer en alle anderen die zich zorgen maken.
 •  

  Mijn dochter

  Mijn dochter is zich gaan verdiepen in de Koran. Ze heeft een Marokkaanse vriend. Niet hij zet haar daar toe aan, maar zelf wil ze de mogelijkheden ontdekken. Ze heeft de hele Koran al doorgelezen en is nu aan de Bijbel begonnen. Ik kan het alleen maar toejuichen. Voor ons gezin zal het nog wel eens lastig zijn, maar ik begrijp haar en geniet van onze gesprekken. Ik wil voor ons gezin bidden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars