MENUMENU

WoordFoto ‘Blad’

Weer een foto die tot je kan spreken. Wat voel, zie, hoor, merk jij bij dit beeld?

Deze week geen zelfgemaakte foto, maar een beeld dat me wel raakte. Wat roept de foto bij jou op? Hoe zou je de foto omschrijven? Welke titel zou je dit plaatje zelf geven?

Laat het ons weten met één zelfstandig naamwoord.

Geef het aan ons door via facebook of per e-mail aan eindredacteur Marianne Waterschoot en ik maak van de woorden een gedicht of mijmering.

20150616 WoordFoto blog

Foto: Dreamstime

Een reactie op “WoordFoto ‘Blad’
 1. Irene Brand schreef:

  WATERDRUPPEL.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
16 juni 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars