MENUMENU

WoordFoto ‘Schaap’

Het beeld van het van het geoormerkte, zwarte schaap. Wat riep het op?

Er zijn van die beelden, die net genoeg woorden oproepen om foto en onderschrift bijeen te brengen, waarin alles gezegd is. Dank je wel, Winny Eijbersen!

Zoals een schaap kan VERTROUWEN op zijn herder, zo kunnen wij als mensen VERTROUWEN op Hem. Een VERTROUWEN als  rustig weten.

Fot: Cirkel der Natuur

Fot: Cirkel der Natuur

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
8 augustus 2015
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars