MENUMENU

Zaterdagtip: Toerist in eigen stad

Je ziet het steeds meer: mensen die een hotel boeken in hun eigen stad. Waarom ook niet? Heel vaak loop je door je eigen stad de bekende wegen maar als je echt een weekend of dag in je eigen stad doet, zie je zoveel meer!

Daarom: Ga als toerist je eigen stad in!

Een paar tips:

 • Ga naar de site van de VVV en kijk wat voor tips er worden gegeven voor leuke musea en uitjes.
 • Ga naar een wijk waar je normaal nooit heen gaat.
 • Zoek een stadsgidsje of een app waarin je tips krijgt en volg de tips op die je normaal nooit zou doen.
 • Maak een top tien van leuke tentjes en winkels die je wilt zien.

Veel plezier!

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
17 februari 2018
Kaarsjes:
 •  

  mijn grote liefde

  dat wij samenkomen en dat je echt definitief gaat kiezen voor mij en onze kleine meid. ik hou van je met heel mijn hart. Laat ons alstublieft samen gelukkig worden. Dit is mijn liefste wens. ik wil je gelukkig maken en al mij n liefde geven.
 •  

  Mijn ouders

  Het spijt mij dat ik jullie niet kon geven wat ik graag wilde geven als zoon. En dit spijt me oprecht . Ik mis jullie .
 •  

  mijn ouders

  Dat zij veilig en behouden mogen aankomen bij mijn oom en tante. Dat zij eveneens veilig en behouden huiswaarts mogen keren en thuis arriveren
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars