MENUMENU

Zing jij wel eens?

Bij mij thuis zingen we wat af. We zingen voor en na het eten, bij het naar bed gaan en onze jongens zingen op school en geregeld uit zichzelf. Eén van de mooiste liedjes vind ik één die begint met: “Ik zegen jou in Jezus’ naam, hij bewijst zijn trouw”.

Zingen doet iets met je. De beroemde zangeres Edith Piaf zei: “Zingen is ontsnappen. Je gaat een andere wereld in bent even niet hier”. Ook in de Bijbel wordt er volop gezongen. Je hoort regelmatig: “Zing voor de HEER een nieuw lied!” En dan barst het los.

Zing jij weleens? Gewoon zomaar? Of zoals ik: ongeremd en keihard met een cd mee in de auto? Hoe het ook zij, vandaag willen we je de vraag stellen:  wat zing je dan? Wat is je favoriete lied?

3 reacties op “Zing jij wel eens?
 1. Marina schreef:

  Zingen maakt dat je boven jezelf uitstijgt. Het geeft me vleugels. Wat ik zing? Dat wordt bepaald door mijn stemming…. Of is het andersom?

 2. Klaas schreef:

  Zingen kan je met een hele boel mensen tegelijk doen en praten niet. Mijn grootmoeder zei vroeger al God troont op de lofzangen van zijn volk…..dus zing er maar lekker op los

 3. Willy van Kampen. schreef:

  De dag door Uwe gunst ontvangen.
  De aarde draait om de zon, als hier de nacht komt wordt het op
  een andere plaats licht.Zodat de dank U toegezongen,op aard nooit onderbroken wordt.

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
25 augustus 2013
Kaarsjes:
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars