Zing jij wel eens?

Bij mij thuis zingen we wat af. We zingen voor en na het eten, bij het naar bed gaan en onze jongens zingen op school en geregeld uit zichzelf. Eén van de mooiste liedjes vind ik één die begint met: “Ik zegen jou in Jezus’ naam, hij bewijst zijn trouw”.

Zingen doet iets met je. De beroemde zangeres Edith Piaf zei: “Zingen is ontsnappen. Je gaat een andere wereld in bent even niet hier”. Ook in de Bijbel wordt er volop gezongen. Je hoort regelmatig: “Zing voor de HEER een nieuw lied!” En dan barst het los.

Zing jij weleens? Gewoon zomaar? Of zoals ik: ongeremd en keihard met een cd mee in de auto? Hoe het ook zij, vandaag willen we je de vraag stellen:  wat zing je dan? Wat is je favoriete lied?

Reageren

Reacties

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:

Populaire berichten

Kaarsjes:
 •  

  Ouders, dochter, en naasten

  Voor de ouders die te horen hebben gekregen dat hun dochter definitief het contact heeft verbroken zonder dat ze weten waarom. Voor de dochter die het contact heeft verbroken zonder dat het voor haarzelf ook allemaal duidelijk lijkt te zijn. En voor grootouder(s), broers, zussen en andere naasten. En voor de hulpverlening. Wees hen nabij en geef hen wat ze nodig hebben, God.
 •  

  Lein en leny

  Voor kracht en sterkte
 •  

  Lenie

  Dat er eindelijk rust in haar leven komt. En dat alle mankementen opgelost worden.
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars