Zo geef je het kerstverhaal een plekje in de kerstvakantie

Hoe geef je het kerstverhaal ook een plekje in de kerstvakantie? Misschien is er bij je kinderen op school een kerstviering rondom het kerstverhaal, of ga je naar een kerk. Maar wat zou het leuk zijn als je ook iets creatiefs kon doen rondom kerst dit jaar. Thuis, met je hele familie erbij.

Kliederkerk heeft een hartstikke leuk boekje gemaakt voor jou en je kinderen, neven en nichtjes, oppaskinderen, kleinkinderen van je ouders: ‘Kliederkerk Kerst’. Op reis door het kerstverhaal met het hele gezin.’

Kliederkerk

Kliederkerk is een inspirerende activiteit voor gezinnen die inmiddels al op zo’n ruim 150 plekken wordt gedaan. Tijdens de Kliederkerk staat een bijbelverhaal centraal en ga je met je gezin aan de slag met creatieve activiteiten. Tot slot is er een korte viering met een lied, een verhaaltje of iets anders. En daarna eet je met elkaar. En dat allemaal binnen twee uur, reuzegezellig!

Kliederen met kerst

Kliederkerk heeft nu een boekje gemaakt om thuis ook eens een Kliederkerk te doen. Rondom kerst. Met leuke spelletjes, knutsels en vragen om met elkaar te bespreken. Natuurlijk is er ook wat lekkers. Zoals een eetbare kerststal, die je zelf eerst samen mag bouwen en daarna opeten. Aan het begin van het boekje staat een lijstje met spullen die je nodig hebt en die zijn niet lastig te vinden.

Smaakt naar meer?

Ik ben erg enthousiast over het boekje. Ben benieuwd wat jij ervan vindt. En als het naar meer smaakt, dan vind je op de achterkant meer informatie over alle Kliederkerken. Misschien is er wel één bij jou in de buurt. Bestel het boekje hier gratis.

UPDATE: De eerste voorraad van 10.000 boekjes vloog de deur uit. Het boekje wordt momenteel herdrukt. Je kunt ze gewoon bestellen, maar het wordt pas vanaf maandag 17 december verstuurd.

Een fijne Kliederkerst!