Zo leef je met aandacht (+ video)

Herken je dat, dat je vlug vlug met iets bezig bent, omdat je daarna weer iets anders moet doen? In dit filmpje helpt Otto je om minder gejaagd te leven.

One comment on “Zo leef je met aandacht (+ video)
  1. Avatar Els van den Berg schreef:

    Ik herken dit! Jaren geleden was ik zo druk met kids,werk,huishouden enz. Ik kwam bij mijn huisarts en vertelde hem dat ik over de rooie was! Toen vertelde hij mij dit verhaal! Els, wanneer je aan het strijken ben,ben je dan echt daar mee bezig of zit je al in het volgende project? Ik ben dat nooit vergeten! Het helpt om in het nu te leven!

Deel dit verhaal:
Otto Grevink

Geschreven door:

Thema: Blog
21 oktober 2018
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Krijg wekelijks inspiratie en praktische tips over geloof in je dagelijks leven in je mailbox.
Wij zullen je gegevens niet aan derden doorgeven.
Nieuwsbrief