MENUMENU

Zomertijd bij MijnKerk.nl

Terwijl buiten de zon schijnt, zit ik achter mijn laptop weg te dromen. Het lukt me steeds minder om mijn aandacht bij mijn werk te houden. Het wordt tijd voor vakantie.

MijnKerk.nl duikt ook een tijdje onder om lekker uit te rusten en nieuwe energie op te doen. In de zomertijd zul je daarom vooral blogs en filmpjes zien, die wij eerder al eens hebben geplaatst.

Na de zomer hebben wij de energie flink nodig. Het borrelt en bruist in het team van nieuwe ideeën om nog meer mensen via MijnKerk.nl geloof te laten ontdekken en hoop te laten delen. Grote en ingrijpende veranderingen zullen daarbij nodig zijn, denken wij.

Ik ben benieuwd wat jij deze vakantie gaat doen. Het zou leuk zijn als je wat wilt delen in de community. Voor jullie allemaal hierbij mijn vakantiewens.

Lieve groet, namens het team, Janneke

Deel dit verhaal:
Auteur van de week

Geschreven door:

Thema: Blog
13 juli 2017
Kaarsjes:
 •  

  Jou.

  God geeft ons allen het vertrouwen dat we gered zullen worden. Ik bid dat hij ons allen vreugde en vrede zal geven door ons geloof in Jezus Christus. Dan zal ons vertrouwen op God steeds sterker worden, door de kracht van de heilige Geest.
 •  

  Dennis Everon

  Dat Dennis op God z'n weg terug mag komen en daar voorgoed mag blijven, dat alles wat hem tegenhoudt, alle ketenen voorgoed gebroken mogen worden. Dat zijn ogen voor goed open mogen gaan. In Jezus naam! Amen! 💖
 •  

  Mia

  Dat de financiële oorlog die onder de kinderen heerst mijn mama en papa mag bevrijden in hun ziel Dat dit écht mag eindigen in een vredesplan Dit is zo’n grote vete al al die jaren hij op iedereen zeer zwaar weegt Dat die kinderen verlichting in hun geest mogen ontvangen , samen met de bewindvoeder & de vrederechter DankJe dat ik hiervoor een kaarsje mag - kan aansteken
Bekijk meer kaarsjes
Steek zelf een kaarsje aan
Kaars