Zomertijd bij MijnKerk.nl

Terwijl buiten de zon schijnt, zit ik achter mijn laptop weg te dromen. Het lukt me steeds minder om mijn aandacht bij mijn werk te houden. Het wordt tijd voor vakantie.

MijnKerk.nl duikt ook een tijdje onder om lekker uit te rusten en nieuwe energie op te doen. In de zomertijd zul je daarom vooral blogs en filmpjes zien, die wij eerder al eens hebben geplaatst.

Na de zomer hebben wij de energie flink nodig. Het borrelt en bruist in het team van nieuwe ideeën om nog meer mensen via MijnKerk.nl geloof te laten ontdekken en hoop te laten delen. Grote en ingrijpende veranderingen zullen daarbij nodig zijn, denken wij.

Ik ben benieuwd wat jij deze vakantie gaat doen. Het zou leuk zijn als je wat wilt delen in de community. Voor jullie allemaal hierbij mijn vakantiewens.

Lieve groet, namens het team, Janneke