Dankbaar en toekomstgericht verder met online kerk zijn

Dankbaar en toekomstgericht verder met online kerk zijn

14 december 2021 0

De Protestantse Kerk in Nederland ontwikkelt plannen voor een vernieuwend online platform rond zingeving en geloven in 2022. In de loop van volgend jaar gaat Mijnkerk.nl daarin op, in combinatie met een offline aanbod. We bouwen door want de (online) wereld staat niet stil. Bovendien merken we een veranderende behoefte. Daar ga je als communitylid de komende tijd meer van merken.

Om te beginnen is deze maand een tijd vol lichtpuntjes op MijnKerk.nl. De komende weken krijg je lichtpuntjes in de vorm van mooie blogs, kerstkleurplaten (voor jong en oud!), een prachtig e-book, gesprekskaartjes, een onthullende poster en een kerstvideo van de redactie. Omdat we op de achtergrond gaan bouwen aan een vernieuwd platform, merk je dat ook op de website van MijnKerk en social media-kanalen. Er verschijnen minder vaak nieuwe berichten.

Op de hoogte blijven
We willen je in de loop van het nieuwe jaar vragen om mee te denken over het nieuwe platform en verwerken dat in een nieuw geheel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen of daaraan bijdragen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MijnKerk. MijnKerk is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland. Heb je vragen? Mail naar mijnkerk@protestantsekerk.nl of bel (030) 880 1880 (maandag tot en met donderdag van 9.00 – 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 16.00 uur).

Foto: het team van MijnKerk, maart 2020 door Daisy de Pater

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Redactie MijnKerk
Redactie MijnKerk