De betere wereld van Janneke (+ podcast)

26 november 2019 0

In de podcastserie ‘De gezichten van MijnKerk’ maken we kennis met de mensen achter MijnKerk. Sjoerd Muller interviewt de bloggers en vloggers over geloof in hun dagelijks leven. Vandaag spreekt hij met Janneke Plantinga (46 jaar).

Janneke is directeur van een kinderopvangorganisatie en pionier bij de Protestantse Kerk. Ze vertelt waarom zij denkt dat kinderen de hoop van de toekomst zijn. “Kinderen hebben een rolmodel nodig en dat zijn wij. Wij moeten laten zien hoe we goed kunnen omgaan met het milieu. We moeten erkennen dat we fouten hebben gemaakt in de omgang met de aarde. Want we hebben deze in bruikleen gekregen van God. Tegelijkertijd moeten we laten zien hoe het wel kan.”

Beluister hieronder de podcast op Soundcloud. Subscribe via Soundcloud en mis geen enkele aflevering.

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk

Janneke Plantinga