Ik ben nooit tevreden.
Ik heb wel alles, maar ik voel het niet (vaak genoeg).

Dennis Schouten, aflevering 1

Ga Dieper

Diepe levensvragen; we hebben ze allemaal. Maar wanneer heb je jezelf voor het laatst zo’n vraag gesteld? We nemen vaak de tijd niet om stil te staan bij wat we echt belangrijk vinden. Het is gemakkelijker onszelf te vullen met van alles en nog wat. Maar wat als je de tijd neemt voor een echt gesprek om een laag dieper te gaan? Wij geloven dat het je kan helpen het leven meer te waarderen en bovendien betekenis te geven.

Stuur een kaart online…

Omdat wij je graag helpen met je levensvragen, hebben we vier prikkelende kaarten ontwikkeld. Ze helpen je om in gesprek te gaan over wat er écht toe doet. Want als het allemaal zo gemakkelijk was had je het allang zelf gedaan.

dieper-kaarten-digitaal

… of per post

Wat is er leuker dan échte post ontvangen? Kies een kaart uit om te verzenden en nodig een vriend, broer, zus of buur uit voor een goed gesprek. Op de volgende pagina kun je de kaarten gemakkelijk personaliseren en aanpassen.

dieper-kaarten-shop

Nieuwste blogs

In de komende weken is er op Dieper veel content te vinden om zelf met levensvragen bezig te gaan. Met tips van wijzen en ander materiaal voor échte gesprekken en diepgang.

Woensdag 19 mei om 22.10 uur op NPO 3

Rapper Donnie doet mee aan het programma Diep met de vraag: “Hoe word ik een goede vader? Zijn er regels, zijn er geen regels of is het voor iedereen anders?”

Woensdag 12 mei om 22.10 uur op NPO 3

‘Hoe geef ik mezelf het geluk dat ik anderen gun?’ is de vraag die voormalig voetballer Anouk Hoogendijk zich stelt als presentator Joram Kaat haar een nacht opsluit.

Woensdag 5 mei om 22.10 uur op NPO 3

In de derde aflevering zien we hoe influencer Nienke Plas de nacht ingaat met de vraag ‘Hoe vind ik meer rust?’

Woensdag 28 april om 22.10 uur op NPO 3

In aflevering twee stapt influencer Koen Kardashian eerlijk en kwetsbaar de nacht in. Hij wil onderzoeken hoe hij kan leven na zijn drugsverslaving en zonder angst voor de toekomst.

Woensdag 21 april om 22.10 uur op NPO 3

In de eerste aflevering zien we hoe verslaggever Dennis Schouten zich afvraagt hoe hij meer kan genieten van het leven. Vraag jij jezelf dat ook wel eens af?

Over Diep

In het nieuwe EO-programma ‘Diep’ laten zes BN’ers zich een nacht opsluiten door presentator Joram Kaat. Ze gaan de nacht in zonder telefoon, maar met een levensvraag die voor hem of haar belangrijk is. Elke nacht zijn er drie ‘wijzen’ die vanuit hun expertise de gast te hulp schieten. Op MijnKerk kun je de komende weken samen of alleen op zoek naar antwoorden op jouw belangrijke vragen. ‘Diep’ is een samenwerking van de EO en de Protestantse Kerk in Nederland.

EO Diep, iedere woensdag om 22.10 uur op NPO 3

Bekijk de laatste aflevering

Aflevering 6 | Joy Wielkens

Bekijk de aflevering

Bekijk ook

Fragmenten

MijnKerk_Banner_Dieper_1866x568px-formulier-nieuwsbrief

Je abonneert je hiermee op de wekelijkse nieuwsbrief van MijnKerk.

Verder praten?

Wil je meer weten over dit onderwerp of heb je een vraag of opmerking? Stuur ons een berichtje!

Dieper gaan

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.