Een bullet journal – Heb jij er eentje?

Een bullet journal – Heb jij er eentje?

28 augustus 2017 1

Nog niet zo heel lang geleden hoorde ik voor het eerst van een bullet journal. Het bestaat al best lang, dus ik was verbaasd dat ik het nog niet eerder had gezien. Het is geweldig. Want het zijn lijstjes, agenda en dagboek ineen. Je kunt er strakke en overzichtelijke pagina’s in maken en je kunt het laten exploderen door je creativiteit.

Ik zocht wat voorbeelden en ik vond er ontzettend veel. Ik deel er hier twee met jullie:

125 ideeën voor een eigen bullet journal

hoe ik mijn bullet journal gebruik voor mijn bijberoep

Lijstje rond geloof

Door al deze voorbeelden dacht ik na over de lijstjes die ik maak. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk geen lijstjes maak rond geloof, rond wat ik denk. Geen lijstje met overtuigingen. Terwijl ik daar wel zat ideeën en wensen bij heb…

Wat voor dingen zouden jullie op zo’n pagina rond geloof in je bullet journal schrijven?

 

Tips en inspiratie in je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week inspiratie voor geloof en zingeving in je dagelijks leven.

Gastblogger
MijnKerk.nl
Een reactie op “Een bullet journal – Heb jij er eentje?
  1. mar

    ik denk vooral dingen die er indirect mee te maken hebben, jezelf eraan herinneren dat je mensen behandelt zoals je zelf behandeld wil worden bv

    28 augustus 2017

Reacties zijn gesloten.