De kracht van familie volgens Rebecca (+ podcast)

In de podcastserie ‘De gezichten van MijnKerk’ maken we kennis met de mensen achter MijnKerk. Vandaag interviewt Sjoerd Rebecca Schoon (44 jaar).

Rebecca en haar vriend hebben zes kinderen, waarvan twee van haar zelf. Ze vertelt wat voor haar de kracht van familie is. Ze komt naar eigen zeggen uit een warm nest. Ook vertelt ze over haar eigen samengestelde gezin. Haar vriend en zijn kinderen geloven niet, haar eigen kinderen wel. Hoe ga je daarmee om in het dagelijks leven? Rebecca: “Ik wil hen niet bekeren, ik vind het al mooi als ze er iets van mee krijgen”.

Beluister hieronder de podcast op Soundcloud. Subscribe via Soundcloud en mis geen enkele aflevering.

One comment on “De kracht van familie volgens Rebecca (+ podcast)
  1. Avatar Marij-ke schreef:

Goedemorgen Rebecca zo nam ik ongezien deel aan jullie gesprek. Wat is geloven vroeg ik mij af voor mij als moeder/oma, alle mensen geloven want op z’n minst geloof je in jezelf. Hoe zie ik mij zelf als moeder/oma.Toen onze oudste werd geboren 49 jaar geleden heb ik echt gedacht hoe krijg ik jou groot.Inmiddels 50 jaar getrouwd ook wij wonen samen. Iemand vroeg hoe doe je dat hoe heb je het 50 jaar vol gehouden ja even ga je terug denken er is zoveel gebeurd dat is niet allemaal even in een uurtje te vertellen. Het was niet altijd rozengeur en maneschijn. Ook ik had plan dromen die kwamen niet uit of toch wel?

GEKEND
    In zijn Liefde